Familieliv

På Fornebu finner du stort sett alt du trenger like utenfor døren.

Vi kan skilte med flotte parkanlegg, badestrender, restauranter, treningssenter, naturreservat, idrettsanlegg og mange kilometer med gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser.

Området har både barnehager, barneskole og ungdomsskole i dag, og etter hvert som boligbyggingen skrider fram og det blir flere beboere, vil det også komme flere skoler.

Det planlegges også videregående skole i nær fremtid. Skoleutbyggingen settes i sammenheng med flere grendesentre, som vil ha både barnehager og diverse fritidstilbud knyttet til de ulike boligområdene.

På Hundsund grendesenter ligger en flott og moderne ungdomsskole som blant annet har egen svømmehall og uteområder.

Lilløyplassen

Idyllisk plassert på Lilleøya ligger Lilløyplassen, en gammel husmannsplass som nå er åpent for publikum som ønsker å oppleve og lære mer om den fantastiske naturen på Fornebu. De driver med utstrakt undervisning, naturveiledning og arrangementer for barnehager, skoleklasser, barnefamilier og publikum for øvrig. Hver søndag arrangerer de aktivitetsdager med ulike spennende temaer som passer for både voksne og barn.

Følg med på kommende arrangementer på deres Facebookside. Lilløyplassen er en avdeling under Besøkssenter våtmark Oslo, et av seks nasjonalt autoriserte besøkssenter for våtmark. Den andre avdelingen ligger ved Østensjøvannet i Oslo.

Les mer her.

Tall og fakta

Kjøreavstand til Oslo

10 km

Barnehager

6

Skoler

2

Innbyggere

7 500

Arbeidsplasser

22 000

Kollektivruter buss

24, 28, 31, 31E, 255, 270

Vis i kartet

Badesteder

Barnehager

Boligområder

Butikker og shopping

Bysykkel

Hotell & konferanse

Kultur

Naturreservat

Næringsliv

Park

Parkering

Resturanter

Skoler

Sportsfasiliteter