Friluftsliv

På Fornebu er man omgitt av natur, åpent landskap og frisk sjøluft. Et fugle- og naturreservat, fantastiske strender, store grøntområder og et nettverk av gang- og sykkelstier finnes til glede for både beboere og besøkende.

Fornebu tilbyr et aktivitets- og fritidstilbud omgitt av natur, åpent landskap og frisk sjøluft.Stier slynger seg inn i Koksabukta gjennom et fredelig og vakkert landskap som har ligget urørt i 70 år. På Storøyodden ligger langstrakte sandstrender som er rangert blant Norges beste, og ved Rolfstangen finner du fredelige viker. I tillegg ligger den flotte Nansenparken, som ble nominert til Europeisk Landskapspris, midt på Fornebulandet.

Turmuligheter for alle – også med barnevogn

Hele området blir forsynt med fjernvarme som utnytter sjøvann. I tillegg er det topp moderne og miljøvennlig avfallshåndtering, og ikke minst kilometervis med bilfrie sykkel- og gangveier.

På skogsstier, åpne flater eller langs sjøen. På rulleski, med barnevogn, på sykkel eller med joggesko; Turen er perfekt tilrettelagt på Fornebu. Langs koselige grusveier til Storøyodden med strand, sandvolleyball og grønne sletter, videre gjennom naturreservatet i Koksabukta, innom Hundsund med idrettsbaner og gressletter.

Tall og fakta

Kjøreavstand til Oslo

10 km

Barnehager

6

Skoler

2

Innbyggere

7 500

Arbeidsplasser

22 000

Kollektivruter buss

24, 28, 31, 31E, 255, 270

Vis i kartet

Badesteder

Barnehager

Boligområder

Butikker og shopping

Bysykkel

Hotell & konferanse

Kultur

Naturreservat

Næringsliv

Park

Parkering

Resturanter

Skoler

Sportsfasiliteter