Hotell og konferanse

Hotell med treningsrom i nærheten av kontoret, eller hotellfrokost dagen etter konsert på Telenor Arena? Fornebu har hoteller for enhver anledning.

Fornebuporten Conference Center

Velkommen til et av Norges mest spennende konferansesentre sentralt på Fornebu.

Alle møterommene i konferansesenteret på Fornebuporten er tidsriktig innredet med et skandinavisk preg, hvor det har blitt lagt vekt på interiør og design. Blant disse er det ytterligere to som skiller seg ut, da de har blitt dekorert tematisk som et lunt nordisk kjøkken og er tidløst bibliotek. Møterommene har høy teknisk standard, der samtlige er utstyrt med Lync, integrerte PC, konferansetelefon, Apple TV og wifi.

Senteret er sentralt lokalisert ved innfartståren til Fornebu og innen gangavstand fra Lysaker stasjon, der det er hyppige avganger til både Oslo sentrum og Oslo lufthavn. Kollektivtilbudet består hovedsakelig av bussforbindelse, og holdeplassen Fornebuparken ligger kun 2 minutter fra hovedinngangen. Det er også mulig for de besøkende å benytte seg av parkeringen på området, som blir driftet av One Park eller leie bysykler.

Les mer..

Fornebuporten
Fornebu Conference Center, et av møterommene

Grand Hall

Grand Hall er en svært moderne konferansesal nær Oslo Sentrum med plass til mer enn 200 personer. Ideelt for store konferanser og selskap, og er Fornebuportens absolutt største utleielokale. Med sitt moderne og stilrene uttrykk kan dette rommet enkelt tilpasses og innrettes for ditt arrangement.  I tillegg til sin store kapasitet er dette rommet utstyrt med to prosjektorer, TV-skjerm samt kamera. Dette gjør Grand Hall velegnet for bl.a. større kurs og konferanser. Grand Hall er dessuten særdeles velegnet for selskap og fest.

 

Om du skal holde julebord, bryllup eller konfirmasjon er dette det ideelle lokalet. Det spiller ikke noen rolle om selskapet ditt er stort eller lite. Grand Hall hører gjerne fra deg uansett. Les mer..

Grand Hall

The Local

Trenger du mat og drikke til arrangementet ditt? The Local er Fornebuportens gastronomiske samlingspunkt, som bl.a. tilbyr selskapsmat. Her har du flere alternativer som passer, og matopplevelse står i sentrum. For å kunne formidle dette best mulig serveres deres retter i mellomstørrelse. Det vil si at en «tradisjonell» tre-retters meny tilsvarer fire retter pluss dessert. Alternativt kan du kan prøve «The Local Table» – en smakfull og sosial måte å spise sammen. Flere retter og smaker serveres samtidig fra store fat på bordet. Enten du skal arrangere privat eller på jobb er de klare til å gjøre din opplevelse spesiell

The Local

Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Radisson Blu Park Hotel ligger rett i fjærsteinene ved Oslofjorden og et perfekt utgangspunkt når man skal besøke Oslo vest, Fornebu eller Telenor Arena. Dette firestjerners hotellet ligger bare 10 minutters kjøring fra Oslo sentrum og i gangavstand til alle hovedkontorene på Fornebu og Lysaker. Flytoget går fra Lysaker stasjon, bare 5 minutter unna hotellet.

Radisson Blu Park Hotel kan tilby nyrenoverte møte- og konferansefasiliteter, med 16 pusset opp møterom spredt over 616 m2 og kapasitet opptil 200 gjester. Hotellets idylliske omgivelser på, nær et an Norges raskest voksende forretningsområde, gjør det til et ypperlig valg for møter i Oslo. Alle møterom er utstyrt med audiovisuelt utstyr og det er gratis internettilgang for alle gjester og møtedeltakere.

Radisson Blu Park Hotel
Radisson Blu Park Hotel

Quality Hotel Expo

Quality Hotel Expo er et innovativt konferansehotell med beliggenhet på sentrumsnære Fornebu. De tilbyr vakre omgivelser med fjorden som nærmeste nabo. ”Hos oss vil du oppleve moderne skandinavisk design og atmosfære, grønne områder, menneskevennlig belysning og høyeffektiv ventilasjon som skaper harmoni mellom natur og teknologi, mellom kunnskap og kreativitet”.

Quality Hotel Expo er ikke bare er konferansehotell. Som Oslos eneste ”beach hotel” egner Quality Hotel Expo seg like godt for kurs og konferanse som ferie og avslapping, og for voksne så vel som barn.

De har en unik beliggenhet ved Telenor Arena og kan kombineres med det meste. Les mer..

 

Quality Hotel Expo
Quality Hotel Expo

Scandic Fornebu

Scandic Fornebu har 180 graders utsikt over Oslofjorden. Rett utenfor døren finner du flotte badestrender, turløyper og sjøliv. Nærområdet er også perfekt for strandvolleyball, windsurfing og golf på Fornebu innendørs golfsenter. Hotellet ligger nær Telenor Arena, og etter konsert eller arrangement her, er det deilig å kunne spasere tilbake til hotellet. Bygdøy ligger kun 10 minutter unna med bil, og her finner du blant annet Polarskipet Fram, Vikingskip museet, Norsk Folkemuseum og Sjøfartsmuseet. Hotellet ligger 45 minutter med bil fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Scandic Fornebu er et av Østlandets største kurs- og konferansehotell og har en unik beliggenhet. Fornebu har 13 møte- og konferanserom (kan bli delt opp til 15 rom) som er tilpasset ulike behov. Med konferansefasiliteter på over 1100 m² er hotellets lokaler et naturlig valg for små og store møter, konferanser, banketter, utstillinger og events.

Scandic Fornebu
Scandic Fornebu

Tall og fakta

Kjøreavstand til Oslo

10 km

Barnehager

6

Skoler

2

Innbyggere

7 500

Arbeidsplasser

22 000

Kollektivruter buss

24, 28, 31, 31E, 255, 270

Vis i kartet

Badesteder

Barnehager

Boligområder

Butikker og shopping

Bysykkel

Hotell & konferanse

Kultur

Naturreservat

Næringsliv

Park

Parkering

Resturanter

Skoler

Sportsfasiliteter