Næringsliv

Fornebu tilbyr en rekke jobbmuligheter i nærområdet. Det levende næringslivet er i rask utvikling, og blant de største selskapene finner du Telenor, Aker, Kværner, Statoil, Evry og Accenture.

Det er et stadig økende antall servicetilbud med mange store og små selskaper som har funnet veien til Fornebu. Og flere vil det bli fremover. Fornebu har tre flotte hoteller, Radisson Blu Park Hotel Oslo, Quality Hotel Expo og Scandic Fornebu.

Og for ikke å glemme Technopolis, som en gang var plassen til Oslo Lufthavn Fornebu. I dag er kontorfellesskapet arbeidsplassen til nærmere 3000 ansatte i en rekke små og store selskaper, som sammen skaper et livlig og innovativt miljø.

Telenor Arena, som har plass til 18.000 tilskuere på fotballkamp og enda flere på konserter, er et av Fornebus store trekkplastre. I tillegg har Fornebu fått et kjøpesenter, Fornebu S, med flere restauranter og nøye utvalgte butikker.

Fornebu er også preget av mange nye kontorlokaler, som har resultert i at mange bedrifter har etablert seg her. Området byr på tett bebyggelse, fredelige naturområder og en mengde shoppingmuligheter.

Tall og fakta

Kjøreavstand til Oslo

10 km

Barnehager

6

Skoler

2

Innbyggere

7 500

Arbeidsplasser

22 000

Kollektivruter buss

24, 28, 31, 31E, 255, 270

Vis i kartet

Badesteder

Barnehager

Boligområder

Butikker og shopping

Bysykkel

Hotell & konferanse

Kultur

Naturreservat

Næringsliv

Park

Parkering

Resturanter

Skoler

Sportsfasiliteter