Shopping

Fornebu S, hele Fornebus kjøpesenter, åpnet i 2014 og huser en variert miks av butikker som dekker familiens behov til både hverdagen og fest.

Senteret tar i bruk kjente og nyutviklede løsninger for å reise et bygg som møter dagens og fremtidens miljøkrav på høyeste nivå.

Fornebuporten

Fornebuporten Handelsområde ligger i Fornebu Atrium og åpnet i 2015. Her finner du alt du trenger i ditt nærområde med parkering innendørs i nærheten.

Fornebuporten huser blant annet en av Norges største Kiwibutikker, og ble i 2017 omtalt som en av de beste dagligvarebutikkene i Skandinavia. Du finner i tillegg Mester Grønn, Vitus Apotek og Studio Alf.

I hovedresepsjonen  kan du levere klær til rens og vask og få tilbudt biltjenester hvor bilen blir hentet og levert tilbake til Fornebuporten. Alt for å skape en enklere hverdag!

Blomqvist Nettauksjon

Blomqvist har eksistert i nærmere 150 år, og tilbyr landets fremste ekspertise på verdivurdering og salg av kunst, vin, smykker og verdifulle gjenstander.

De flyttet til Fornebu i 2017. Her har de et 2800 kvadratmeter stort visningsrom du kan besøke for å se på alt de auksjonerer bort på sine nettsider. Blomqvist Nettauksjon har forsendelser over hele landet or resten av verden, og det legges ut nye objekter for salg hver eneste dag.

Rolfsbuktveien 4E: Du finner Blomqvist Nettauksjon vis-à-vis Scandic Fornebu.

Har du noe du mener Blomqvist kan auksjonere bort, så kan du ta turen og få en ordentlig vurdering av en ekspert. De drar også hjem til folk hvis det er snakk om en større vurdering av flere gjenstander.

For eksempel hvis du skal flytte. Hvis det er for tidkrevende å dra til Blomqvist for en verdivurdering, har de også gratis verdivurdering online.

Du finner det meste hos Blomqvist. Alt fra kopper og kar til kunst i millionklassen. F.v.: Maria Sun Hansen og Stine Elisabeth Johansen.

Fornebu Gjenbruk

Vis-à-vis Fornebu S ligger Foreningen Fornebu Gjenbruk. Foreningen ble stiftet i 2015, utelukkende basert på idealisme og frivillighet.

I dag, drøye to år senere, er lokalene fylt opp til randen med alt fra smykker, kofferter, møbler og selskapstøy til gamle klassiske vinyl-plater og skiutstyr.

Alt som leveres skal være salgbart. En av de frivillige, Margaret, i en kjole fra det eksklusive merket Oscar De La Renta.

I tillegg til nystekte vafler, varm kaffe og hyggelige frivillige så tilbyr Fornebu Gjenbruk absolutt alt.

Foreningen har som mål at lokalene skal være en hyggelig møteplass drevet av godt fellesskap, der inntekten går til en eller flere gode saker.

Tall og fakta

Kjøreavstand til Oslo

10 km

Barnehager

6

Skoler

2

Innbyggere

7 500

Arbeidsplasser

22 000

Kollektivruter buss

24, 28, 31, 31E, 255, 270

Vis i kartet

Badesteder

Barnehager

Boligområder

Butikker og shopping

Bysykkel

Hotell & konferanse

Kultur

Naturreservat

Næringsliv

Park

Parkering

Resturanter

Skoler

Sportsfasiliteter