Fornebu Yogafestival

Fornebu Yogafestival ble etablert våren 2019 og avholdes for første gang 24. august. Grunnleggerne av festivalen er eier av Fornebu Yoga, Hilde Thorning Øverås, og eier av Markedsansvarlig AS, Tine Kvithyll, som begge bor og jobber på Fornebu.

Eier av Fornebu Yoga, Hilde Thorning Øverås.

De har hatt barn i samme barnehage og vært naboer i flere år, men ble godt kjent da Tine ble fast inventar på kurs hos Fornebu Yoga.

Hilde har sin grunnutdanning (RYT 200) i Viryayoga ved Nordiska Yogainstitutet og er også diplomert Viryayogalærer med videreutdanning i bl.a. barselyoga, Vinyasa, restorative yoga og diverse kurs innen Viryayoga/Viryametoden.

– Ideen om en yogafestival ble født, vokste i stillhet inni meg og ble en realitet gjennom støtte og motivasjonen til å skape et positivt event på Fornebulandet, sier Hilde.

– Vi er rørt og takknemlig for responsen vi har møtt i yogamiljøet, det lokale næringslivet og nærmiljøet, sier hun.

Da Hilde delte ideen om en egen yogafestival med Tine, visste de begge at dette var noe de ville gjøre sammen.

Medgrunnlegger Tine Kvithyll forteller at arbeidet med Fornebu Yogafestival forener hennes lidenskap for fagfeltet sitt med hennes engasjement for lokalt næringsliv, gode kundeopplevelser, og en nyoppdaget kjærlighet til yoga.

Medgrunneier av Fornebu Yogafestival, og eier av Markedsansvarlig AS, Tine Kvithyll.

– Ærlig talt så liker jeg generelt ikke å være nybegynner. Det føles stort sett bedre å gjøre noe jeg mestrer godt. Men med yoga synes jeg det er greit å være ny, for yoga handler om meg, min kropp, mitt hode og min reise, forteller Tine.

Hun oppfordrer deltagerne til å bestille billett for sine egen del, og ikke for noen andre.

– Bestill billett fordi du er nysgjerrig på om yoga kan gi deg endringen du håper på, sier hun.

Festivalen er for både nybegynnere og erfarne, uansett nivå eller ambisjoner. Du kan derfor velge mellom muligheten til å utfordre deg selv, teste noe nytt eller delta på en time med favorittlæreren din.

Endags Yogafestivalen foregår utendørs og innendørs på Punkt. på Fornebu den 24.august 2019. Det er et event for glede og folkehelse. En dag med felleskap, utforskning og samhold. Her får du både yoga, pilates, foredrag relatert til helse og andre aktiviteter for barn og voksne.

Det vil også bli After Party hos Seeds etter festivalen.

Finn billetter til Fornebu Yogafestival her.

Les mer om Fornebu Yogafestival.

Tall og fakta

Kjøreavstand til Oslo

10 km

Barnehager

6

Skoler

2

Innbyggere

7 500

Arbeidsplasser

22 000

Kollektivruter buss

24, 28, 31, 31E, 255, 270

Vis i kartet

Badesteder

Barnehager

Boligområder

Butikker og shopping

Bysykkel

Hotell & konferanse

Kultur

Naturreservat

Næringsliv

Park

Parkering

Resturanter

Skoler

Sportsfasiliteter